Wimper extensions

Wimper extensions

Altijd prachtige, lange wimpers!

Het is mogelijk: op elk moment van de dag en nacht fantastische mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vast zitten aan
uw eigen wimpers. Ogen met zulke lange volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling.

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse make-up sessies.

De extensions voelt u niet zitten, en zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte , dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers.

De wimperextensions blijven 6 tot 8 weken zitten. Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van uw eigen wimpers. gemiddeld veliest men 2 tot 5 wimperhaartjes op een dag. Ik raad aan om na 3 á 4 weken een opvulbehandeling te doen, zodat u mooie volle wimpers blijft houden.

Wimperextensions – One by One

Nieuwe set wimperextensions | € 55,-

Opvulbehandeling binnen 2 weken | € 20,-

Opvulbehandeling binnen 3 weken | € 27,50-

Opvulbehandeling binnen 4 weken | € 35,-

Opvulbehandeling binnen 5 weken | € 42,50

Na 5 weken reken ik de prijs voor een nieuwe set extensions

 

Verwijderen van de wimperextensions |* € 12.50

*wanneer u de wimperextensions bij mij heeft laten plaatsen verwijder ik deze gratis voor u!

Wimperextensions1-1000x480

 

Reactiemogelijkheid is gesloten