Cenzaa gezichtsbehandelingen

Cenzaa Gezichtsbehandelingen

Welness, huidverbetering en healthness is het totaalconcept waarmee Cenzaa zich onderscheidt. Het samenspel tussen intensieve behandelingen, sensationele geuren en exceptionele producten, zorgen voor een ultiem gevoel en welbehagen en maximale huidverbetering!

Cenzaa Welnessbehandelingen

De Cenzaa Welnessbehandelingen staat in het teken van ontspanning en verbeteren van de huid. De behandelingen voeren u mee naar een welverdiende droomvakantie. Met een heerlijke geurreis, welkomsritueel, en massage rituelen uit verschillende werelddelen komt u helemaal tot rust. Deze behandelingen zijn geschikt voor ieder huidtype.

De Cenzaa Therapeutic 

Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt uw huid uitgedaagd haar consistentie en textuur te optimaliseren. Door gebruik te maken van liftende bindweefselmassages, alpha hydroxy zuren en innovatieve hightech formules, wordt uw huid op meerdere fronten aangepakt. Huidproblemen en huidwensen worden effectief behandeld waardoor uw huid zich actief vernieuwd en u in een record tempo huidverbetering ziet.

Reactiemogelijkheid is gesloten